NAUGHTY BOY feat. SAM SMITH – La La La

by
Posted June 1st, 2013 at 12:31 am

naughty-boy-sam-smith-la-la-la

Clipul se potriveste cu 1 Iunie, mai ciudatel ce-i drept, dar daca tot prezinta “Vrajitorul Din Oz”, unul in varianta boliviana, pentru ca are la baza un crez al minerilor din zona Anzilor bolivieni, conform caruia echilibrul in viata inseamna recunoasterea atat a binelui, cat si a raului. Iar ortacii de acolo, inainte de a intra in subteran, obisnuiesc a se ruga Divinitatii, dar, in acelasi timp, aduc ofrande si fortelor malefice, in semn de acceptare a dualitatii bine-rau. In ideea asta s-ar parea ca trebuie interpretata si calatoria copilului impreuna cu amicii sai din videoclipul cu final creepy, al carui scop este si de scoatere in evidenta a situatiei dramatice din acest stat sud-american privind soarta copiilor abandonati si abuzati.

Ce se aude, in schimb, vine din cealalta parte a Oceanului. Inseamna invazia saptamanii pe radiourile de la noi, iar asta in mod oficial, fiindu-i suficiente cateva zile pentru a trece de statutul de recomandare. Se numeste chiar “La La La”, este hit de no 1 in UK semnat Naughty Boy, in vreme ce vocea care face toti banii vine tot din Regat, Sam Smith. Si, desigur, “la la la”-ul de rigoare, adica evadarea din realitate si refugierea in muzica.

DINA GABRI - Naughty Boy
JLS feat TINIE TEMPAH - Eyes Wide Shut
PROFESSOR GREEN feat EMELI SANDE - Read All About It: The Video
GOTYE feat. KIMBRA - Somebody That I Used To Know
 
 
Add a commentGet a Gravatar

* Name

* Email Address

Website Address

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>
Stay Connected

RADIO CHART
Highlights
Friends

Around The Site

Follow Heavy Rotation on Mixcloud Categories
Archives
Tags
STAY UP TO DATE

Admin Panel