MAJOR LAZER feat AMBER – Get Free

by
Posted January 19th, 2013 at 4:35 am

Ne place sa iti recomandam uneori si piese care sunt “altfel” fata de cele pe care esti obisnuit sa le asculti in fiecare zi. Genul acela de melodii pe care le vei asculta cu volumul la maxim chiar daca nu stii cum se numesc sau cine le canta. Single-urile pe care nu te-ai fi asteptat niciodata sa le auzi la radio si totusi… le auzi. In aceasta categorie se inscrie si piesa “Get Free”, rezultatul colaborarii dintre Major Lazer si Amber Coffman.

Major Lazer este un proiect muzical condus de Diplo, un producator si DJ american destul de cunoscut in bransa. Lui i s-au alaturat alti doi producatori, Jillionaire si Walshy Fire, care il ajuta atat in concerte cat si in studio. Impreuna se pregatesc sa lanseze anul acesta albumul Major Lazer Frees The Universe” de pe care au extras doua single-uri. Primul este “Get Free”, colaborarea cu Amber Coffman, solista trupei indie-rock Dirty Projectors. Piesa a intrat in cateva topuri internationale, reusind cea mai inalta clasare pe locul 3 in Belgia.

Incet dar sigur, “Get Free” ne prinde si pe noi in vartejul reggae-fusion, indie-reggae, reggae… something. E piesa pe care sigur ai auzit-o undeva, daca nu la radio atunci macar la TV sau din postarile prietenilor de pe Facebook. E obsesia momentului la romani. E pe repeat. Va fi HIT si de acum e in Heavy Rotation!

RECOMANDARE: BETH THORNLEY - You're So Pony
LOW DEEP T - Casablanca
MANDINGA - Sufletul Zambea
MACKLEMORE & RYAN LEWIS feat WANZ - Thrift Shop
 
 
Add a commentGet a Gravatar

* Name

* Email Address

Website Address

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>
Stay Connected

RADIO CHART
Highlights
Friends

Around The Site

Follow Heavy Rotation on Mixcloud Categories
Archives
Tags
STAY UP TO DATE

Admin Panel