MACKLEMORE & RYAN LEWIS feat WANZ – Thrift Shop

by
Posted January 11th, 2013 at 4:58 am

De obicei, hiturile din clasamentele internationale intra si in clasamentele din Romania. Dar inainte de asta ele ajung pe Heavy Rotation, acolo unde noi, The Hit Hunters, le masuram potentialul cu “hitometrele” noastre si intuim impactul pe care aceste piese il vor avea in urmatoarea perioada.

In cazul de fata vorbim despre un single care ne-a dat aparatele peste cap mai ales pentru ca vine de la o gasca nu prea cunoscuta in zona mainstream. Macklemore si Ryan Lewis vin din America si colaboreaza din anul 2008. Impreuna au scos doua EP-uri, un album de studio si cateva single-uri. Fara sprijinul unei case de discuri, ei au reusit doar sa castige cativa fani in mediul online. Totusi, cei doi au sfidat toate regulile scrise sau nescrise ale industriei muzicale cand, tot fara sprijinul unei case de discuri, au spart barierele mainstream cu cel mai recent single al lor, “Thrift Shop”. Piesa a rupt in doua topurile internationale, reusind sa se claseze printre primii 5 in tari precum SUA, Australia sau Noua Zeelanda. Iar acest lucru probabil nu ar fi fost posibil fara contributia lui Timbaland Wanz, o tanara speranta a “muzicii negre” americane.

In Romania, “Thrift Shop” inca asteapta sa fie descoperita. La TV s-a facut un prim pas prin difuzarea videoclipului, la radio se aude gratie colegilor de la C FM Constanta iar pe internet am vanat-o si o recomandam noi. Daca e HIT, The Hit Hunters deja l-au INTUIT!

RECOMANDARE: ANTARCTICA - Pase Magice
SUB FOCUS feat ALICE GOLD - Out The Blue
LOW DEEP T - Casablanca
MAJOR LAZER feat AMBER - Get Free
 
 
Add a commentGet a Gravatar

* Name

* Email Address

Website Address

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>
Stay Connected

RADIO CHART
Highlights
Friends

Around The Site

Follow Heavy Rotation on Mixcloud Categories
Archives
Tags
STAY UP TO DATE

Admin Panel