LOREEN – We Got The Power

by
Posted May 17th, 2013 at 10:43 pm

loreen-we-got-the-power

Later edit:  Videoclipul noului single ce va fi inclus pe o editie reeditata pentru “Heal” a venit la doar cateva zile de la lansarea piesei, fiind regizat de insasi Loreen, dovada ca tot ceea ce am vazut pana acum la ea inseamna naturalete suta la suta. Pentru ca si acest “We Got The Power” aduce imagini ce trebuie interpretate, imagini dinamice in care Loreen promoveaza o atitudine de luptatoare – de unde si titlul piesei – si, totodata, militeaza pentru o cat mai mare implicare a femeilor cand vine vorba de regie videoclipuri.

Eurovisionul de anul acesta aduce piesa noua de la Loreen, care urmeaza a canta sambata un medley intre “Euphoria” si noul “We Got The Power”. Acesta din urma nu se gaseste pe “Heal”, gurile rele zicand ca ar fi inregistrat-o in graba pentru finala de la Malmö. Insa ceea ce a iesit nu suna rau deloc, se indeparteaza de sound-ul acela care sustine aerul mistic, misterios, cu care a obisnuit Loreen pana acum, in favoarea unui ritm ceva mai alert cu acompaniament vocal si accent pe percutie. Iar daca in viitorul cat mai apropiat va fi sustinut si de un clip pe masura, e posibil sa avem, in sfarsit, un hit care sa calce pe urmele “Euphoria”.

EUROVISION 2009: Moscova - Semifinala 2
EUROVISION 2009: Moscova - Finala
LOREEN - Euphoria: The Video
LOREEN - My Heart Is Refusing Me
 
 
Add a commentGet a Gravatar

* Name

* Email Address

Website Address

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>
Stay Connected

RADIO CHART
Highlights
Friends

Around The Site

Follow Heavy Rotation on Mixcloud Categories
Archives
Tags
STAY UP TO DATE

Admin Panel