CARLA’S DREAMS feat. INNA – P.O.H.U.I.

by
Posted March 15th, 2013 at 3:07 pm

Doar ce a lansat “Party Never Ends”, insa in momentul de fata Inna face senzatie cu o piesa care n-are nicio treaba cu albumul, fiind o colaborare cu un proiect muzical de peste Prut, Carla’s Dreams. Daca noua, cel putin, nu ne suna familiar, este si din cauza ca s-a optat pentru pastrarea anonimatului in ceea ce priveste componenta trupei. In schimb muzica pe care o promoveaza ei merita toata atentia si iata ca treaba asta se intampla datorita asocierii cu Inna pentru o piesa care a generat comentarii de toate felurile din pricina titlului, “P.O.H.U.I.”. Cei cunoscatori de limba rusa stiu ca o traducere exacta n-ar fi tocmai indicat de spus in public, in vreme ce versurile fac referire la starea de lehamite, de sictir. Fara indoiala in asentimentul multora, pentru ca parerile pozitive alcatuiesc majoritatea, iar la asta contribuie si Inna cu tot cu accentul moldovenesc adoptat, plus interpretarea de rigoare. Care interpretare in varianta live a facut turul radiourilor de indata ce piesa a fost lansata cu un superb videoclip.

Din categoria “muzica de ascultat si de trait”, Carla’s Dreams alaturi de Inna“P.O.H.U.I.” | Heavy Rotation | Future Favorite!

INNA - I Am The Club Rocker : Album Info
INNA – Endless: The Video
INNA feat. PLAY & WIN - INNdiA: The Video
INNA - More Than Friends
 
 
Add a commentGet a Gravatar

* Name

* Email Address

Website Address

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>
Stay Connected

RADIO CHART
Highlights
Friends

Around The Site

Follow Heavy Rotation on Mixcloud Categories
Archives
Tags
STAY UP TO DATE

Admin Panel