BEDOUIN SOUNDCLASH feat COEUR DE PIRATE – Brutal Hearts

by
Posted September 26th, 2012 at 3:54 am

Se spune ca daca vrei succes in mainstream, fie in muzica romaneasca sau internationala, ai sorti de izbanda doar daca faci ce face toata “turma”. Cu toate acestea, sunt din ce in ce mai multe exemple de “oi razvratite” care, la randul lor, ajung cap de “turma”. Cam din aceeasi categorie face parte si Bedouin Soundclash, o gasca de artisti din Canada priceputi intr-ale muzicilor mai putin vandabile… cel putin la noi. Chiar si asa, cel mai recent single al lor, “Brutal Hearts”, a atras atentia publicului roman, poate datorita remixului care se bucura de un feedback impresionant prin cluburi. Alaturi de beduini, in piesa o intalnim si pe Coeur de Pirate (Beatrice Martin), o artista tanara dar destul de veche in bransa.

“Brutal Hearts” face parte de pe albumul “Light The Horizont”, al patrulea material discografic al celor de la Bedouin Soundclash.

RECOMANDARE: ANTARCTICA - Pase Magice
RECOMANDARE: MEGAN NICOLE - B-e-a-utiful
SUB FOCUS feat ALICE GOLD - Out The Blue
TOM HUGO - Open Up Your Eyes
 
 
Add a commentGet a Gravatar

* Name

* Email Address

Website Address

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>
Stay Connected

RADIO CHART
Highlights
Friends

Around The Site

Follow Heavy Rotation on Mixcloud Categories
Archives
Tags
STAY UP TO DATE

Admin Panel