ASAF AVIDAN & THE MOJOS – One Day / Reckoning Song (WANKELMUT Rmx)

by
Posted October 20th, 2012 at 7:49 pm

Sunt destul de multe cazurile in care piese bune ar ramane in anonimat daca nu s-ar gasi cate un dj care sa le ia in vizor si sa le “slefuiasca”, sa le dea un suflu de actualitate, astfel incat remixul sa aiba impactul la care originalul nu ar fi avut sanse. Un astfel de exemplu este “Reckoning Song” al israelianului Asaf Avidan, liderul trupei folk rock The Mojos, numit si “noul Gotye”, detinatorul unei voci destul de… sa-i zicem originala, sau care nu poate fi trecuta usor cu vederea. Neobservata, insa, a trecut piesa din 2008 si pana anul acesta cand a fost remixata de catre producatorul german DJ Wankelmut, noua versiune numita “One Day / Reckoning Song” fiind transformata in hit al verii in tarile germanice si numarul 1 in ceea ce priveste vanzarile in cea mai mare parte a Europei.

Piesa beneficiaza si de un videoclip retro despre nebuniile si aventurile din adolescenta, cu trimitere catre punk-ul din urma cu vreo trei decenii. Iar rezultatul experimentului de a combina techno / house-ul cu muzica fabricata in Orientul Mijlociu, sta in “One Day / Reckoning Song”, recomandarea Heavy Rotation.

TIESTO feat. KAY - Work Hard, Play Hard (AutoErotique Remix)
ADELE - Rolling In The Deep (Marcus Maison & Will Dragen Bootleg Remix)
JAMIE WOON - Lady Luck : The Video
TOM HUGO - Open Up Your Eyes
 
 
Add a commentGet a Gravatar

* Name

* Email Address

Website Address

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>
Stay Connected

RADIO CHART
Highlights
Friends

Around The Site

Follow Heavy Rotation on Mixcloud Categories
Archives
Tags
STAY UP TO DATE

Admin Panel