ANTONIA – Marabou

by
Posted January 30th, 2013 at 9:15 pm

Antonia ne seduce direct la cea mai la-ndemana sursa, in cautarea a ce anume poate sa insemne “Marabou”, termen care da titlul celui mai nou single al ei. Ambiguitatea ramane aceeasi ca si in cazul “Jameia”, insa de data asta este vorba despre o piesa in care accentul cade mai mult pe interpretare decat pe muzica. Si apropos de accent, versurile extrem de… imbietoare sunt in engleza, iar repetarea indelungata a frantuzescului “Marabou” in combinatie cu sex-appeal-ul Antoniei in clipul al carui unic element este ea (si zau ca nu mai era nevoie de nimic altceva!), toate astea confera o nota extrem de erotica, de pasionala.
“Marabou” vine dupa “Jameia”, inca hit de top 10, si, de asemenea, printre cele mai bune 40 ale lui 2012. Iar daca va fi apreciat la adevarata lui valoare, atunci semne foarte bune dovedeste 2013, deja, ca are, in materie de muzica autohtona.

ANTONIA – Marionette: The Video
VUNK feat. ANTONIA – Pleaca: The Video
ANTONIA - I Got You (You're My Man)
ANTONIA - Jameia
Tags: ,
 
2 ResponsesLeave a comment
 
Add a commentGet a Gravatar

* Name

* Email Address

Website Address

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>
Stay Connected

RADIO CHART
Highlights
Friends

Around The Site

Follow Heavy Rotation on Mixcloud Categories
Archives
Tags
STAY UP TO DATE

Admin Panel