ALICIA KEYS – New Day

by
Posted May 17th, 2013 at 10:30 pm

alicia-keys-new-day

“New Day” a venit ca o prima mostra din “Girl On Fire”, in momentul in care pe canalul de Youtube al Aliciei Keys a aparut lyric video-ul, desi piesa asta se dovedeste cu totul altceva fata de restul albumului. Aduce o schimbare de stil, surprinzatoare pentru fani, fara indoiala in bine din perspectiva criticilor, cu amprenta lui Dr. Dre pe partea de productie si cu versuri compuse de Alicia alaturi de sotul ei, Swizz Beats. Are si un clip foarte tare, dedicat New York-ului precum “Empire State Of Mind”. De asemenea, contine imagini din cadrul unui concert la Londra si, important de subliniat, Alicia Keys danseaza!

“New Day” a fost lansat la fix o saptamana dupa “Fire We Make”, featuring-ul cu Maxwell. La noi, “Girl On Fire” inca este unul dintre hiturile momentului, locul 11 in cea mai recenta editie Airplay Dominators de la C FM Constanta. Si, tot aici, noul “New Day” a avut parte deja de primul play in cadrul C FM Extra!

JAY Z feat RIHANNA & KANYE WEST - Run This Town
ALICIA KEYS - Girl On Fire
FLASHBACK: 2PAC & DR. DRE - California Love
ALICIA KEYS feat. MAXWELL - Fire We Make
 
 
Add a commentGet a Gravatar

* Name

* Email Address

Website Address

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>
Stay Connected

RADIO CHART
Highlights
Friends

Around The Site

Follow Heavy Rotation on Mixcloud Categories
Archives
Tags
STAY UP TO DATE

Admin Panel