RIHANNA – Diamonds

by
Posted October 1st, 2012 at 12:39 am

Nu ca ar fi dus lipsa, dar de un plus de mediatizare are parte Rihanna pentru promovarea urmatorului ei album, cu numarul 7, dar cu titlu si data de lansare inca necunoscute. Iar asta datorita primului extras de pe viitorul material, intrucat “Diamonds”, la fel ca si “We Found Love”, face aluzie la stupefiante atat prin versuri cat si prin coperta. Ea il descrie ca fiind un cantec “vesel, hippie, relaxant si datator de speranta, ale carui versuri pozitive promoveaza dragostea”. Versuri semnate Sia, in vreme ce partea de productie le-a revenit norvegienilor de la Stargate si lui Benny Blanco, cel care s-a ocupat si de la fel de generatorul de polemici “Circus” al lui Britney si alaturi de care RiRi a mai lucrat la “Don’t Stop The Music, “What’s My Name?” sau “Only Girl”.

O piesa care ne place, motiv pentru care pret de o saptamana vine ca recomandare a Heavy Rotation, si, pastrand o oarecare stare de euforie, nadajduim ca o sa avem parte de o evolutie ceva mai spectaculoasa pentru “Diamonds”, spre deosebire de precedentul “Where Have You Been”.

RIHANNA - S&M (Official Music Video)
RIHANNA - Cheers (Drink To That) : The Video
RIHANNA feat. CALVIN HARRIS – We Found Love: The Video
DRAKE feat. RIHANNA - Take Care
Tags: ,
 
 
Add a commentGet a Gravatar

* Name

* Email Address

Website Address

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>
Stay Connected

RADIO CHART
Highlights
Friends

Around The Site

Follow Heavy Rotation on Mixcloud Categories
Archives
Tags
STAY UP TO DATE

Admin Panel