MORANDI – Everytime We Touch

by
Posted January 31st, 2013 at 10:32 pm

Un fel de “breaking news” in muzica aceasta revenire a celor de la Morandi, dupa ce vreme de mai bine de doi ani atat Marius Moga cat si Randi s-au implicat in proiecte separate, insa fara a fi mentionat un eventual final al trupei. Noul “Everytime We Touch” pastreaza linia din “Save Me” si este exact ce asteptau toti acei ce le-au urmarit traiectoria de-a lungul timpului, de la debutul cu “Love Me”, hit caruia i-am dedicat si noi un articol in rubricuta noastra speciala Heavy Rotation | FLASHBACK, si pana in 2010. Adica niste versuri si un sound care ating acolo unde trebuie, iar, in treacat, este si o mana intinsa lui Fely Donose, din echipa lui Moga la Vocea Romaniei, interventia ei à la Céline Dion dand piesei o nota speciala.

Dar cum nici o mie de cuvinte n-ar putea descrie mai ales genul acesta de piese in care accentul se pune pe simtaminte, trairi si alte dintr-astea… play!

FELY feat PUYA - Vreau sa te sun
RANDI - Anybody : The Video
FLASHBACK: MORANDI - Love Me
MORANDI - Everytime We Touch: The Video
 
 
Add a commentGet a Gravatar

* Name

* Email Address

Website Address

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>
Stay Connected

RADIO CHART
Highlights
Friends

Around The Site

Follow Heavy Rotation on Mixcloud Categories
Archives
Tags
STAY UP TO DATE

Admin Panel