DJ PROJECT feat. ADELA – Vraja Ta

by
Posted January 30th, 2013 at 11:41 pm

Rezultatul unui studiu demografic arata cum ca cei mai multi bebelusi ar veni pe lume in noiembrie, iar asta ca o consecinta a risipei de lapte si miere de cu 9 luni inainte, adica februarie. Perioada care, fara indoiala, este si cea mai fertila favorabila pentru cei de la DJ Project in ceea ce priveste lansarea cate unui hit. Dupa ce in februarie, anul trecut, aparea “Bun Ramas”, unul dintre cele mai ascultate hituri ale verii 2012, vine acum “Vraja Ta”, cel de-al doilea single al baietilor alaturi de Adela Popescu. Suna foarte, foarte bine, este produs in studioul Kazibo Music, transmite un mesaj pozitiv, adica efectul Naguale si, foarte important, conteaza pe vocea Adelei.

“Vraja Ta” este aruncat in cursa pentru “hitul primaverii”, asa ca putem considera deja ca primavara a venit, fiindca vraja noului single al celor de la Dj Project cu siguranta n-o sa astepte pana atunci pentru a-si face efectul. Si este Heavy Rotation | Future Favorite!

DJ PROJECT & DEEPSIDE DEEJAYS - Over And Over Again (Official Music Video)
DJ PROJECT & GIULIA - Mi-e Dor De Noi
DJ PROJECT feat. ADELA POPESCU - Bun Ramas
DJ PROJECT feat. ADELA POPESCU - Bun Ramas: The Video
 
 
Add a commentGet a Gravatar

* Name

* Email Address

Website Address

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>
Stay Connected

RADIO CHART
Highlights
Friends

Around The Site

Follow Heavy Rotation on Mixcloud Categories
Archives
Tags
STAY UP TO DATE

Admin Panel