D’BANJ – Oliver Twist

by
Posted January 6th, 2013 at 9:44 pm

Fara doar si poate revelatia sfarsitului de an a fost amestecul de electronic, dance si afro-beat din piesa cu titlu de roman “Oliver Twist”, a nigerianului D’Banj. Amuzant e ca piesa asta s-a mai perindat prin playlist-urile autohtone undeva in prima jumatate a lui 2012, dar abia pe sfarsit de an a devenit obsesie, una care doar pe compatriotii lui Charles Dickens i-a cuprins mai abitir decat pe noi, fapt reflectat in clasamentele nationale. Este piesa care i-a adus un premiu MTV lui D’Banj si in care nigerianul “le face reclama” celor mai in voga artiste. De asemenea, a generat multe cover-uri, remix-uri si coregrafii, iar in videoclip fac act de prezenta tatal copilului lui Kim Kardashian Kanye West si rapperii Pusha T si Big Sean.

Prima editie de Airplay Dominators din 2013 il aduce pe “Oliver Twist” pe locul 3, cu mari sanse la no 1… “cand o lua apa caii verzi de pe pereti”.

TIM BERG - Seek Bromance
JLS feat TINIE TEMPAH - Eyes Wide Shut
SUB FOCUS feat ALICE GOLD - Out The Blue
NAUGHTY BOY feat. SAM SMITH - La La La
 
 
Add a commentGet a Gravatar

* Name

* Email Address

Website Address

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>
Stay Connected

RADIO CHART
Highlights
Friends

Around The Site

Follow Heavy Rotation on Mixcloud Categories
Archives
Tags
STAY UP TO DATE

Admin Panel