INTERVIU: Laurentiu Duta @ Airplay Dominators

by
Posted May 21st, 2012 at 10:05 pm

Laurentiu Duta

Laurentiu Duta a fost primul invitat special in cadrul radio-show-ului Airplay Dominators difuzat in fiecare weekend la C FM, powered by Heavy Rotation.

Atat in emisiunile pe care le realizam la radio, cat si online, pe site, vom aduce de regula doar artistii pe val, proiectele de care lumea a auzit peste tot in ultima perioada. Nu inseamna insa ca debuturile cu potential vor fi date deoparte… potentialul merita promovat, iar Constanta nu va duce niciodata lipsa de asa ceva. Fapt pentru care, piesele cu “Hit Flavour” lansate la malul marii vor avea intotdeauna loc pe lista recomandarilor Heavy Rotation.

Laur este, poate, exemplul suprem la capitolul “Constanta are potential, litoralul da tonul in industria muzicala romaneasca!” – aproape 20 de ani de cariera si un numar impresionant de hituri produse pentru artistii romani, difuzate intens la radiourile comerciale.

Mai jos puteti (re)asculta integral inregistrarea interviului de sambata, 19 mai. Fotografiile au fost realizate de colegul Lucian Gonţilă.

INTERVIU: Qpido Level & London32 (Heavy Rotation Radio Show – Editia 1)
INTERVIU: Emil Lassaria & F. Charm @ Heavy Rotation
ANDREEA BANICA - Electrified
INTERVIU: KAiiA @ Airplay Dominators
 
 
Add a commentGet a Gravatar

* Name

* Email Address

Website Address

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>
Stay Connected

RADIO CHART
Highlights
Friends

Around The Site

Follow Heavy Rotation on Mixcloud Categories
Archives
Tags
STAY UP TO DATE

Admin Panel