FLASHBACK: MODERN TALKING – Brother Louie ’98

by
Posted December 8th, 2012 at 8:01 am

Exista atat de multa muzica buna si atat de multe cantece care ti-au marcat trecutul, incat fiecare intoarcere in timp, fiecare (re)descoperire a unei melodii vechi atrage cu sine o explozie de fericire si nostalgie pe care, de fiecare data, esti nerabdator sa o impartasesti celorlati. Flashback-ul acestei saptamani va da, probabil, refresh catorva amintiri dulci din perioada in care caseta derulata cu pixul reusea sa faca in discoteci cel putin aceeasi atmosfera pe care o Consola Pioneer o poate genera azi in cluburile de fite.

Readucem in atentie pe Heavy Rotation una din trupele reprezentative ale pop-ului german, un nume de referinta in clasamentele europene la finalul decadelor ’80 / ’90. Duo-ul Modern Talking se reinventa in 1998 alaturi de Eric Singleton, “Brother Louie ’98″ fiind doar o particica din comeback-ul de succes, marcat prin lansarea albumului “Back For Good”. Materialul discografic promovat la vremea respectiva venea dupa o pauza de 11 ani a grupului si continea in mare parte reeditari ale hiturilor lansate pana in momentul separarii din 1987. Romania a fost una din pietele muzicale fertile productiilor Modern Talking, popularitatea din tara noastra fiind castigata cu titluri precum “You’re My Heart, You’re My Soul”, “Cheri, Cheri Lady”, “Geronimo’s Cadillac”, “China In Her Eyes” sau, ceva mai recentul, “No Face, No Name, No Number”. Roata Heavy Rotation s-a oprit insa la reimpachetarea hitului “Brother Louie”, lansat initial in 1986 drept lead-single al albumului “Ready For Romance”. Rapper-ul american Eric Singleton aducea plusul si impulsul de care aveau nevoie Thomas Anders si Dieter Bohlen.
De pe caseta in 1998, pe You Tube in prezent – a MODERN way for playing and TALKING about MEMORIES!

FLASHBACK: ENIGMA - Sadness
FLASHBACK: PAUL VAN DYK - Another Way
FLASHBACK: GEORGE MICHAEL - Freedom! '90
FLASHBACK: CHICANE - Offshore
 
 
Add a commentGet a Gravatar

* Name

* Email Address

Website Address

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>
Stay Connected

RADIO CHART
Highlights
Friends

Around The Site

Follow Heavy Rotation on Mixcloud Categories
Archives
Tags
STAY UP TO DATE

Admin Panel