FLASHBACK: JENNIFER LOPEZ – Let’s Get Loud

by
Posted January 31st, 2013 at 8:40 pm

Saptamana aceasta pe Heavy Rotation scriem istoria unui remember cu salsa-flavour, lansat la inceputul mileniului III. In rolul principal – Jennifer Lopez; motiv de flashback – isteria provocata de artista in vara anului 1999 la FIFA Women’s World Cup pe arena Rose Bowl, imortalizata si fructificata mai apoi de regizorul Jeffrey Doe (p)intr-un videoclip ce a servit campaniei de promovare a single-ului “Let’s Get Loud”. Piesa a fost lansata oficial in 2000, poarta amprenta compozitionala a Gloriei Estefan si este inclusa pe albumul “On The 6″ – debutul discografic al lui Jennifer Lopez. Materialul a fost nominalizat in 2001 la categoria Best Dance Recording a premiilor Grammy si figureaza in diverse clasamente ale celor mai populare cantece ascultate de-a lungul timpului la party-uri.

3 minute de energie pozitiva si, din nou, confirmarea faptului ca atmosfera unui concert amplifica enorm mesajul si potentialul unei piese. Turn the music up to hear that sound! Let’t get loud!

JENNIFER LOPEZ feat PITBULL - On The Floor: The Video
JENNIFER LOPEZ feat LIL WAYNE - I'm Into You: The Video
JENNIFER LOPEZ feat PITBULL - Dance Again
JENNIFER LOPEZ feat FLO RIDA - Goin' In
 
 
Add a commentGet a Gravatar

* Name

* Email Address

Website Address

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>
Stay Connected

RADIO CHART
Highlights
Friends

Around The Site

Follow Heavy Rotation on Mixcloud Categories
Archives
Tags
STAY UP TO DATE

Admin Panel