FLASHBACK: VOLTAJ – Scrisoare

by
Posted February 19th, 2013 at 11:14 pm

Din discografia Voltaj a fost intotdeauna simplu sa alegi o piesa de dragoste buna. In ciuda glumelor facute dealungul timpului pe seama “aceluias negativ cu versuri diferite”, baietii reusesc sa prinda “la radio” inceputul lui 2013, dupa aproape 15 ani de la reinventarea din 1998, atunci cand, proaspat absolventul Scolii Vedetelor, Calin Goia s-a alaturat trupei.

Norocoasa aleasa pentru saptamana Dragobetelui – “Scrisoare” – vine din 2003, anul in care s-a trasat cea dintai linie in cariera grupului, un prim apogeu ce marca implinirea a 5 ani de succese in clasamente, moment prielnic de altfel pentru lansarea primei compilatii “Best Of”. Totodata piesa figureaza pe tracklist-ul albumului “424″ scos pe piata in 2002, la putin timp dupa definitivarea componentei in care aveau sa activeze pana in 2012. Recent Bobby Stoica a parasit formatia, fiind inlocuit la clape de Adrian Cristescu, fost colaborator al proiectelor Circa Sapte si 24 Music Band, insa fara nicio legatura cu producatorul si cantaretul Adi Cristescu.

Muzica substituie cel mai bine orice forma, fie ea scrisa ori vorbita, a exprimarii sentimentelor. Atunci cand vine vorba de un cantec romantic, succesul se naste din aprecierile ascultatorilor pentru ajutorul primit in a spune ce simt printr-o simpla melodie (regasirea in versuri). Voltaj au transformat biletelul in sunet!

Scrisoare audio pentru ea…

FLASHBACK: BACKSTREET BOYS - The One
VOLTAJ & DEEPSIDE DEEJAYS - I Wanna Be Free: The Video
FLASHBACK: MARC ANTHONY - You Sang To Me
FLASHBACK: JAMES BLUNT - You're Beautiful
 
 
Add a commentGet a Gravatar

* Name

* Email Address

Website Address

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>
Stay Connected

RADIO CHART
Highlights
Friends

Around The Site

Follow Heavy Rotation on Mixcloud Categories
Archives
Tags
STAY UP TO DATE

Admin Panel