FLASHBACK: GNARLS BARKLEY – Crazy

by
Posted January 19th, 2013 at 12:00 pm

“I remember…”. Chiar asa incepe piesa-remember a saptamanii, si anume “Crazy”, Gnarls Barkley. Nebunie a anului 2006, atunci cand a aparut, sau a intregii decade, conform unui clasament intocmit la finalul lui 2009 de catre Rolling Stone Magazine, care argumenta ca este genul de melodie pe placul oricarei categorii de public, indiferent de sex, varsta sau statut social. Compusa si cantata de Cee Lo Green si produsa de Danger Mouse, piesa asta a avut scopul de a face cunoscut proiectul pus la cale de cei doi, si a facut-o cum nu se putea mai bine peste tot in lume, fiind imprumutata in diverse productii tv, campanii publicitare etc. Pasionatilor de NBA Live 07, de exemplu, le este arhicunoscuta. A fost vanduta exclusiv pe Internet si a stat mai bine de doua luni in varful clasamentelor britanice, pana ce duo-ul a decis s-o retraga intru linistea emotionala a ascultatorului. Si asta nu din pricina temei in sine, ci a difuzarilor exasperante.
Pe fondul combinatiei de soul cu r&b, versurile dau unda verde la tot soiul de interpretari. Cum ca ar fi vorba despre prostiile pe care omul ajunge sa le comita fiindca asa ii este materialul; de asemenea, sunt privite ca o palma peste fata acelora care se cred mai mult decat sunt; ori un apropos pentru cei care isi fac rost de senzatii euforice prin metode nu tocmai sanatoase. Si tot asa, pentru ca mintea omului e de neintrecut in a ajunge departe. Deloc departe de subiect este videoclipul, care chiar are la baza o tehnica folosita in psihologie si consta intr-o animatie, fiind ca un fel de joaca cu vopseaua, urmata de “ce a vrut sa zica autorul?”. Cu adevarat nebunie arta pura! Iar pentru trei minute… liber la elucubratii!

FLASHBACK: ENYA - Only Time
FLASHBACK: ROXETTE - Milk And Toast And Honey
FLASHBACK: P!NK - Get The Party Started
FLASHBACK: JENNIFER LOPEZ - Let's Get Loud
 
 
Add a commentGet a Gravatar

* Name

* Email Address

Website Address

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>
Stay Connected

RADIO CHART
Highlights
Friends

Around The Site

Follow Heavy Rotation on Mixcloud Categories
Archives
Tags
STAY UP TO DATE

Admin Panel